Gezond voor Hart en Vaten Groepsbijeenkomst


Groepsbijeenkomsten

Ons team van leefstijlcoaches geeft groepsbijeenkomsten waarbij onderwerpen als voeding en beweging centraal staan. De sessies zorgen voor meer bewustzijn over gezonder leven en u krijgt hulpmiddelen om de adviezen in praktijk te kunnen brengen. De groepsbijeenkomsten zijn vooral gericht op mensen die het risico op hart- en vaatziekten willen beperken of overgewicht willen aanpakken en is onderdeel van programma gezond voor hart en vaten.

Uw huisarts en Eindhoven Vitaal hebben een samenwerking, waardoor u kosteloos gebruik kunt maken van de leefstijlbijeenkomsten.

Hoe ziet het programma eruit?

Er zijn in totaal drie bijeenkomsten van 1 a 1,5 uur. U krijgt daarin informatie over beweging, voeding, ontspanning/slaap en beïnvloeding van uw gezondheid. U krijgt praktische adviezen en tips en wordt uitgedaagd om uw eigen doelen te stellen en hier acties voor te ondernemen. Tijdens de bijeenkomsten zult u ervaringen delen en informatie en begeleiding krijgen om de leefstijladviezen ook in uw dagelijkse leven te kunnen doorvoeren. U werkt in groepsverband aan uw eigen doelen die u stapsgewijs opzet onder begeleiding van de leefstijlcoach. 

Klik op de onderstaande button om u aan te melden voor deelname aan deze bijeenkomsten.

Aanmelden groepsbijeenkomst
Uitgelicht
Beweeggids 55 plus
Beweeggids 55 plus
Geplaatst: 29 november 2021

Eindhoven Sport wil graag alle Eindhovenaren in beweging brengen en houden. Speciaal voor 55-plussers hebben ze de beweeggids 55+ samengesteld.

Boostervaccinaties verlopen via de GGD
Boostervaccinaties verlopen via de GGD
Geplaatst: 23 november 2021

De huisarts heeft geen rol meer in het toedienen van COVID-vaccinaties. ----- The booster vaccinations are provided by the GGD.

Enquête Digitaal Gezondheidscentrum
Enquête Digitaal Gezondheidscentrum
Geplaatst: 10 november 2021

- De enquête is gesloten -