Uitgelicht
Stoppen met roken
Stoppen met roken
Geplaatst: 18 maart 2019

Een groepstraining 'Stoppen met Roken' volgen waarbij 82% van de deelnemers na afloop rookvrij is? Lees hier dan verder!

Week zorg en welzijn
Week zorg en welzijn
Geplaatst: 11 maart 2019

Tijdens de week van zorg en welzijn kunt u in de regio bij diverse werkgevers terecht om te zien of werken in de zorg iets voor u is!

Chef het samen!
Chef het samen!
Geplaatst: 8 maart 2019

Zit je in groep 6, 7 of 8 en vind je het leuk om te leren koken? Doe dan mee met 'Chef Het Samen' en haal in een paar weken je Kookdiploma! Samen met je moeder of vader volg je twee keer een kookworkshop en maak je recepten uit het bekroonde 'Chef Het Samen' Kinderkookboek. Hierin staan alle recepten die jullie gaan maken stap-voor-stap afgebeeld. Handig & leuk. Klik gauw op 'lees meer' en meld je aan. Er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar (VOL= VOL)

Volg je zorg/ Track your healthcare
Volg je zorg/ Track your healthcare
Geplaatst: 25 februari 2019

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan als u plotseling op de huisartsenpost of Spoedeisende Hulp zit: Volg je zorg! An accident is always waiting to happen. Especially with children. Do not be surprised if you suddenly find yourself at the GP or Emergency Room: Track your healthcare!

Borstkankeronderzoek
Borstkankeronderzoek
Geplaatst: 31 januari 2019

Komende maanden staat de bus van Bevolkingsonderzoek Zuid aan het Larixplein te Eindhoven t.b.v. borstkankeronderzoek.

Keer diabetes 2 om
Keer diabetes 2 om
Geplaatst: 10 januari 2019

Bezoek een informatiebijeenkomst voor meer informatie over het programma 'Keer Diabetes2 om' en bekijk deze video voor meer informatie.