For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Seks gaat niet altijd vanzelf ….
Seksuologisch spreekuur bij SGE

Seks kan ingewikkeld zijn. Seks is het resultaat van lichamelijke en emotionele processen binnen een bepaalde sociale omgeving, zoals een relatie. Soms kunnen er seksuele problemen of vragen ontstaan. Denk daarbij aan specifieke seksuele problemen bij mannen en vrouwen, relationele aspecten van seksueel functioneren en disfunctioneren, seksualiteit tijdens zwangerschap of seksuele gevolgen van trauma's. Deze problemen of vragen kunnen van grote invloed zijn op uw dagelijks leven. Een seksuoloog kan u daarbij helpen. Meestal zijn er meerdere oorzaken voor het probleem en gelukkig ook meerdere manieren om hiermee om te gaan.

Huisarts en seksuoloog L. van Warmerdam-Oostweegel is sinds 1 oktober gestart met een spreekuur voor seksuele klachten. Bij haar kunt u al uw vragen over, en problemen met, seksualiteit bespreken.

Een behandeling is meestal kortdurend (4-6 gesprekken), maar kan afhankelijk van de oorzaak ook langer duren.

Voor een afspraak met seksuoloog L. van Warmerdam, kunt u binnen openingstijden bellen naar: 040 711 64 30 of stuur een mail naar prinsejagt@sge.nl.

Kijk voor meer informatie op: prinsejagt.nl/seksuologisch-spreekuur

Delen

Informatie

Geplaatst
13 oktober 2020

Onderwerp(en)
Gezondheidstips, In uw wijk, Zelfmanagement
Uitgelicht
NPA kwaliteitskeurmerk
NPA kwaliteitskeurmerk
Geplaatst: 4 mei 2021

NPA (Accreditering van het Nederlandse Huisartsen Genootschap) is hét kwaliteitskeurmerk in de huisartsenpraktijk. Eind vorig jaar zijn alle SGE centra ge-audit door de NPA. Een kritische auditor onderzoekt op basis van gesprekken met medewerkers, vragenlijsten en checklists of de kwaliteit van de huisartsenzorg voldoet aan de richtlijnen van de NPA.

Planning vaccinaties vanuit onze praktijk
Planning vaccinaties vanuit onze praktijk
Geplaatst: 3 mei 2021

Als huisartsenpraktijk vaccineren wij mensen die geboren zijn in de jaren 1956, 1957, 1958, 1959 en 1960. Ook vaccineren we mensen die het syndroom van Down hebben en geboren zijn in 1960 en ouder en mensen die morbide obesitas hebben en die geboren zijn in 1960 en ouder.

Rode Kruis vervoer naar coronavaccinatie
Rode Kruis vervoer naar coronavaccinatie
Geplaatst: 19 april 2021

Voor sommige mensen is het lastig om een coronavaccinatie locatie te bereiken. Bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke of geestelijke beperking hebben. In sommige gevallen kan het Rode Kruis u naar de vaccinatiestraat brengen.

Informatie voor gebruikers van corona zelftesten
Informatie voor gebruikers van corona zelftesten
Geplaatst: 13 april 2021

De zelftest is alleen bedoeld voor mensen die geen klachten hebben en die extra zekerheid zoeken omdat zij zich in gezelschap gaan begeven (bijvoorbeeld school, werk, bezoek familielid).

Cliëntenraad SGE
Cliëntenraad SGE
Geplaatst: 6 april 2021

SGE beschikt over een cliëntenraad. Maar waar houdt de cliëntenraad zich mee bezig? Lees het interview met Cees Kok, interim-voorzitter en Shanti Mohamed Jousuf, lid van de cliëntenraad en het jaarverslag 2020 van de cliëntenraad.

SGE stopt met het digitale formulier voor herhaalrecepten
SGE stopt met het digitale formulier voor herhaalrecepten
Geplaatst: 30 maart 2021

SGE gaat stoppen met het aanbieden van de mogelijkheid een herhaalrecept aan te vragen met het voor u bekende digitale formulier voor iedereen ouder dan 16 jaar. SGE will stop offering the option for persons older than 16 to request a repeat prescription with the digital form known to you.